DO KONCE DUBNA POŠTOVNÉ ZA 30 KČ.

3 originální tipy na neokoukané vánoční dárky

Vánoční shon je v plném proudu. Možná už začínáte trochu zmatkovat, že dárky nemáte ani vymyšlené, natož nakoupené. Pokud nejste jako moje kamarádka, která má vše vyřešené snad už od konce srpna, tak právě pro vás je dnešní článek. Ať už přemýšlíte nad tím, jaký dárek koupit babičce, mamince, kamarádce, svým malým princeznám nebo kolegyním v práci, tak jste tu správně. Darujte Kouzlo Myšlenky a pojďte se inspirovat našimi tipy.

drevene-nausnice-a-broze-kouzlo-myslenky-tipy-na-darek

Dřevěné náušnice pro holčičky, slečny i dámy

Chcete darovat něco originálního, neokoukaného a ještě k tomu s příběhem? Zavítejte do kategorie Šperky, kde najdete naše ručně malované dřevěné náušnice, které mají ocenění Regionální produkt Jizerských hor

Náušnice jsou lehoučké, nemusíte se tak bát, že byste ouška svých blízkých nějak zatížili. Nejoblíbenější motivy jsou u našich zákazníků jednorožci, lišky a morčata.

Které si vyberete vy? Vrhnete se po oblíbencích nebo si najdete svůj originál?

kreativni-sada-strom-zivota-kouzlo-myslenky-tipy-na-darek

Být či nebýt (kreativní)? To je oč tu běží

Určitě to znáte a máte takové ženy ve svém okruhu také. Mají stejný vkus, ale přesto jim tu největší radost uděláte něčím rozdílným. Jednu potěšíte hotovým výrobkem a druhé srdce zaplesá ze sady, kterou si sama může dotvořit. I na tyhle případy jsme mysleli.

Dva produkty, jeden výsledek - Strom života.

Pro ty, které na kreativu moc neužije, tak už ho máme hotový. Nádherný kousek drátovaného Stromu života v kombinaci dřeva a českých korálků, kde se zemitá hnědá doplňuje s blyštivými kamínky v zelených odstínech. Stačí už jen pověsit. Pro tvořivé duše jsme připravili kreativní sadu Strom života, kde obdarovaná najde vše k vytvoření svého vlastního kousku.

 kreativni-sada-dreveny-kun-sponkovnik-kouzlo-myslenky-tipy-na-darek

To pravé pro malé parádnice

Tohle určitě zná každá máma, která má malou dceru. Stejně tak, jako pračka žere ponožky, tak se po domě záhadně ztrácí sponky. Neustále dokupujete další a další, ale když potřebujete své holčičce upravit vlásky, tak jsou sponky fuč. Pojďte jim společně vytvořit místo, kam si je i malé nepořádnice budou rády ukládat.

Sponkovník ve tvaru koně s duhovou hřívou, který střeží každou sponku jako by byla jeho vlastní. A protože nejlepší dárky jsou ty, které si můžete dotvořit, tak máme pro vaše společné chvíle kreativní sadu Sponkovník kůň.

Tak už máte jasno, čím udělat radost pod stromeček? Ještě ne?

Tak projděte náš e-shop, kde najdete další radosti. Náušnice můžete doplnit brožemi i náramky. Kreativní sady o další pomůcky na tvoření nebo si vybrat z dekorací a doplňků.

 

A pokud vás trápí rozhodovací paralýza nebo už nestíháte objednat, tak i vás zachráníme. Dárkové poukazy u nás seženete od 200 Kč a po zaplacení je máte obratem na e-mailu.

Vánoční dárky u nás stíháte objednat ještě do 17. 12., abyste měli jistotu, že vám pod stromeček dorazí. Ale pamatujte, kouzlo myšlenky není jen o Vánocích.

 

Autorka: Vendula Laškovková