DO KONCE DUBNA POŠTOVNÉ ZA 30 KČ.

Výroba placek a magnetek na zakázku

Uchovávat vzpomínky můžeme různými způsoby. Někdo si vytváří alba, jiní píší deníky, někteří si nechají zalít vzpomínky do pryskyřice (s tím vám pomůže Miris – do šperku vám schová vlásky, mateřské mléko, srst vašeho mazlíčka, ale i popel vašich zesnulých). Já patřím k těm, kteří milují fotky a potřebuju je mít vytisknuté, být nimi obklopená. Ráda míchám momentky s profesionálními snímky (nechávám se fotit u Lenky Pilekové – mrkněte na její web, velmi talentovaná fotografka). Často jen tak sedím, koukám po zdech a vzpomínám kdy, která fotka vznikla.

 Když jsme začali vyrábět magnetky, stroj jsme primárně kupovali   na trhy do dílniček, aby si děti mohly namalovat obrázek a mi jim   z něj udělali placku nebo magnetku. Když jsme na Vánoce   vymýšleli, co přidat rodičům do balíčku, napadlo nás z fotek   našeho syna udělat magnetky na lednici. A začali jsme tuto službu   nabízet i veřejnosti.

 Nyní se na nás s výrobou magnetek můžete obrátit i vy.

 Stačí nám napsat nebo zavolat: kontakt

 Do buttonu (pozn. red.: button = magnetka, placka na   špendlíků, zrcátko, otvírák) vám zasadíme vaše   fotky, logo, nebo obrázek, který namalovaly vaše   děti. Děláme i tematické placky na narozeniny nebo     rozlučky se svobodou.

  Vybrat si můžete:

  • placku na špendlíku
  • magnetku
  • otvírák (ten je zároveň i magnetem – DOPORUČUJEME – drží mnohem lépe na lednici, udrží i papíry)
  • zrcátko.

Momentálně nabízíme buttony jen o velikosti 58 mm, nabídku brzy budeme rozšiřovat o další velikosti a tvary.

Ceník naleznete na tomto odkazu.